Kurtoa ide u Real, Čelsi obara rekord za zamenu!

Autor:

Sport

07.08.2018

10:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tibo Kurtoa nije se pojavio na poslednjem treningu Čelsija, želi što pre da pojača Real Madrid. Međutim, ukoliko Belgijanac zaista napusti "Stamford bridž" stići će umesto njega podjednako kvalitetan čuvar mreže.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oblak važi za jednog od najkvalitetnijih svetskih golmana

Slovenački golman Jan Oblak, koji nastupa za madridski Atletiko, ima otkupnu klauzulu od 100 miliona evra, koju Čelsi želi da aktivira i dovede ga u svoje redove.

Kurtoa je nezadovoljan, želi što pre da se vrati u Španiju, a njegova moguća zamena Jan Oblak mogao bi da spakuje kofere i ode u Englesku u rekordnom transferu za jednog čuvara mreže. Navodno cena od 100 miliona neće biti prepreka za posao, samo ukoliko Čelsi ostane bez svoje "jedinice" do kraja nedelje.

Jasno je da dva čuvara mreže koja su ponikla u redovima madridskog Atletika predstavljaju budućnost među stativama, a gde će nastaviti karijeru biće definitivno jasno u ovoj sedmici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading