(VIDEO) Zakarić novo pojačanje Partizana

Autor:

Sport

03.08.2018

13:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi član Partizana je postao Goran Zakarić (7.11.1992. 182 sm, 82 kg) krilni vezista sarajevskog Željezničara i najbolji igrač Premijer lige BIH. Zakarić je potpisao ugovor na 3 godine i dobio dres sa brojem 77.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Goran Zakarić

Zakarić je fudbalsku karijeru započeo u Kozari iz B. Gradiške, nastavio u Dinamu iz Zagreba, Širokom Brijegu, Lokomotivi iz Zagreba, Slaven Belupu, Zrinjskom i Željezničaru. Za reprezentaciju BIH odigrao je 6 mečeva.

Novog člana medijima je predstavio sportski direktor Ivica Iliev.

- Mislim da sam najsrećniji čovek na svetu. Imao sam težak period od mesec i po dana, ali smo uspeli sve da pregrmimo. Od prvog dana kada sam dobio poziv, odnosno čim me je menadžer obavestio da me Partizan želi, rekao sam mu da sve ostale ponude koje su stizale stavljamo sa strane. Znam šta je Partizan i jedva čekam da se priključim ekipi i dam maksimum za dalju afirmaciju u karijeri - rekao je na zvaničnoj promociji Zakarić.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Zakarić i Iliev

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev izjavio je da da ga raduje što je Zakarić konačno došao u klub.

- Danas je izuzetno turbulentan dan (smena trenerra, prim. aut). U ovom trenutku najbitnije je da je Zakarić tu. Raduje me da smo istrajali do kraja u nameri da ga dovedemo, mogu reći da je to bilo uzajamno. Velike zasluge idu na njegovu adresu, bio je spreman da rizikuje i šest meseci svoje karijere da bi prešao u Partizan, na kraju smo uspeli da ubedimo Želežničar da je najbolje da on dođe kod nas. Velika je bila njegova želja, to raduje navijače i pokazatelj je kakav rejting ima Partizan na ovim prostorima - istakao je Iliev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading