Ovo unosi nervozu u ekipu - ĐUKIĆ ANALIZIRAO PROBLEME PARTIZANA

Autor:

Sport

02.08.2018

18:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana teškom mukom su izbacili litvanski Trakai u 2. kolu kvalifikacija Lige Evrope, a trener Miroslav Đukić dao je svoje viđenje čitave situacije.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić sa glavoboljom posle Trakaija

Đukić je izneo probleme koji su mučili njegov tim protiv Trakaija, ali moglo bi se reći i protiv svih timova od starta sezone.

''Zadovoljan sam što smo prošli, znali smo da će biti veoma teško, pogotovo što smo odmah primili gol, morali smo da se otvorimo i da uđemo u problem, jer smo teško dolazili u šanse, na terenu na kojem nismo navikli da igramo.

Ali, uspeli smo da izjednačimo. Kada se činilo da će biti lakše, usledio je i taj crveni karton, opet je bilo teško, ali smo izborili plasman u sledeće kolo.

Mislim da smo imali više problema sa podlogom. Ne toliko u organizaciji, koliko u završnici, u tih 20 metara nismo uspevali da te akcije završimo šutevima.

Nismo uspeli da završimo te akcije, moramo da budemo mnogo konkretniji u toj završnici. Primili smo i gol u 10. minutu, neočekivano...'', objašnjava Đukić.

Rivala je pohvalio, a onda se ponovo osvrnuo na neefikasnost svog tima i naglasio od kojih igrača očekuje golove.

''Mi smo očekivali jednu organizovanu ekipu koja će čekati svoje šanse iz kontranapada. Znali smo da imaju dobrog trenera koji ih je dobro organizovao, nije ni lako napraviti šanse. Znali smo da će biti teško i problematično, tako je i bilo.

Svaka utakmica je priča za sebe i mislim da nam fali efikasnost u završnici, to je ono što unosi nervozu u ekipu. Kad ne daš gol, dolazi do nervoze i to negativno utiče na ekipu. Imamo posed, imamo loptu, ali to ne uspevamo da konkretizujemo u poslednjih 20 metara.

Sa pobedama i golovima dolazi i samopouzdanje i svaki igrač postaje drugačiji. Veoma je bitno da nam daje Suma golove, Mare, Ožeg, Rikardo, Đorđe... Veoma nam je bitno da se ti igrači povrate, jer ekipa koja živi od pobeda, mora da daje golove. Partizan mora da bude efikasniji da bi ostvario ciljeve'', zaključio je Đukić.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading