I ŠVAJCARCI PODIVLJALI: Bazelovi huligani napali navijače PAOK-a!

Autor:

Sport

02.08.2018

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Često smo čitali o huliganskim pirovima u Rusiji, Poljskoj, Slovačkoj, Grčkoj, Turskoj, Italiji, ali o navijačkim ispadima u Švajcarskoj gotovo nikada do sada.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Navijači PAOK-a se nisu dobro proveli u Švajcarskoj

Ipak, za sve postoji presedan, pa tako i u ovom slučaju, pošto su huligani Bazela napali PAOK-ove navijače pred duel kvalifikacija za Ligu šampiona. Policija je potvrdila da je povređeno 5 navijača grčke ekipe, među kojima 15-godišnja devojčica, a još jedan fan je završio u bolnici zbog lakših povreda.

Incident se dogodio nekoliko sati pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Bazela i PAOK-a. Navedeno je da je oko 20 muškaraca, od kojih je nekoliko imalo zastave Bazela, koristilo predmete u napadu na oko 50 grčkih navijača.

Napadači su brzo pobegli, a policija je otovorila istragu i pozvala sve one koje imaju bilo kakve informacije da se jave u najbližu policijsku stanicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading