(VIDEO) HRVATSKI HULIGANI DIVLJALI U SRBIJI!

Autor:

Sport

02.08.2018

08:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Hajduk iz Splita ovog četvrtka (18 časova) igra revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Navijačka grupa hrvatskog kluba, popularna "Torcida", krenula je put Bugarske kroz Srbiju, a na zaustavljanju u Vrčinu oni su opljačkali jednu benzinsku stanicu.

RepublikaFoto: Republika
Grafit, navijača Hajduka: Torcida

Nakon 1:0 u Splitu, nekoliko stotina navijača Hajduka krenulo je put Sofije na uzvratni meč protiv Slavije. Na tom putu huligani su prošli kroz Srbiju, a na jednoj pumpi u nišu napravili su incident. Ušli su i dograbili što su više mogli boca pića, a nakon toga izašli bez plaćanja. Ukradena je roba u ukupnoj vrednosti od oko 10 hiljada evra!

 

 

Navijači fudbalskog kluba "Hajduk" iz Splita uzeli su sinoć veću količinu pića iz prodavnice na benzinskoj stanici "Mol" u Vrčinu i otišli ne plativši, rečeno je u MUP-u Srbije.

To se dogodilo sinoć, a kako je navedeno, na pumpi su nakon toga ispisali i grafite navijačke grupe pomenutog hrvatskog kluba i isprevrtali nekoliko kanti za smeće. Policija intenzivno radi na identifikaciji učesnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading