Pogba prelazi kod Mesija?

Autor:

Sport

01.08.2018

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuski reprezentativac Pol Pogba mogao bi ovog leta da promeni sredinu. Nakon spekulacija da će napustiti Mančester junajted i vratiti se u Juventus pojavila se još jedna moguća destinacija - Barselona.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Nakon završenog Svetskog prvenstva i osvajanja titule prvaka Mundijala sa Francuskom Pogba je na zasluženom odmoru. Ipak, on svakako razmišlja o budućnosti koja očigledno nije vezana za Mančester. Prvo se pojavila informacija da bi mogao da se vrati u Torinu, ali su engleski mediji došli do drugih podataka.

Naime, otkriveno je da se Pol Pogba, koji trenutno boravi u Los Anđelesu, sastao sa zemljakom Abidalom, kako bi pregovarao o prelasku u Barselonu. Nije isključeno da Mesi, Suarez i kompanija dobiju novog saigrača u liku odličnog franucksog veziste. Kako nije u najboljim odnosima sa trenerom "crvenih đavola" Žozeom Murinjom rastanak izgleda kao sasvim realna opcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading