Iguain drži konce u svojim rukama: Tri nova uslova da pređe u Milano

Autor:

Sport

01.08.2018

08:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus i Milan su požurili sa objavom da će Gionzalo Iguain sledeće sezone nositi crveno-crni dres, a onda je Argentinac zategao uzicu i postavio tri nova uslova znajući da jedino za njega, u ovom trouglu, vreme radi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gonzalo Iguain

"Pipta" ne želi na pozajmicu nego traći da se Milano obaveže da će na kraju godine uz povećanje plate otkupiti njegov ugovor, što bi ih koštalo 9 miliona evra.

Milan je krenuo sa 6, na kraju su se složili da to bude 7.5.

Ipak, ni to nije dovoljno, "Pipitin" brat insistira da Juventus isplati kao naknadu jednu godišnju platu Iguainu zbog toga što napušta klub, dakle još 7.5 miliona, što "Bjankonerima" ne pada na pamet.


Pričalo se da će "Pipita" već danas biti u Milanu, ali on se pojavio u Kontinasi na treningu Juventusa zajedno sa Ronaldom i ostalim igračima koji čekaju da se ekipa vrati iz Amerike.

Iguainu se ne žuri, drži u šaci oba kluba, jer se čeka da on pristane, kako bi Juventus i Milan razmenili Kaldaru i Bonućija.

Da li Iguain ima neku drugu ponudu, odbio je Dortmund, ili ima obećanje iz Čelsija koji pokušava da proda Žirua ili Moratu, teško je reći. Posao sa Milanom nije propao, ali nije ni blizu kraja, što je potvrdio Marota.

U svakom slučaju "Pipita" je u situaciji da postavlja uslove, ima ugovor još dve sezone sa Juventusom koji mora da ga proda ili pozajmi, za njega nema mesta. I on jasno to koristi da izvuče najviše za sebe i nije mu za zameriti...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading