(VIDEO) ZVEZDI SE SMEŠI PLEJ-OF LŠ, Trnava odolela Legiji u revanšu!

Autor:

Sport

31.07.2018

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde će, ukoliko potvrdu pobedu iz prvog susreta protiv litvanske Suduve, u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igrati protiv slovačkog predstavnika Spartaka iz Trnave.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezda će se boriti sa prvakom Slovačke za narednu fazu

Fudbaleri Spartaka su bili veliki favoriti nakon pobede u Varšavi od 2:0 u prvom susretu, ali su ipak do kraja strahovali za prolazak u narednu fazu.

Ipak, oni su uprkos porazu od 0:1 na svom terenu uspeli da se domognu dvomeča sa Crvenom zvezdom u kome će pokušati da naprave još jedno iznenađenje.

Bivši fudbaler crveno-belih Marko Vešović je u prvom delu igre dobio drugi žuti karton i tako ostavio saigrače iz Legije na cedilu.

Ipak, prvak Poljske se nije predavao, pa je u 63. minutu preko Injakija Astiza prepolovio zaostatak iz prvog susreta. Tako je ekipa Legija dobila vetar u leđa, ali uprkos napadima do kraja nije uspela da postigne drugi pogodak koji bi ih odveo u produžetak.

Pred sam kraj susreta gosti su ostali samo sa devetoricom na terenu, pošto je Antolić od 81. do 85. minuta zaradio dva žuta kartona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading