Kjelini: Ronaldo da dođe? Mislio sam da je nemoguće!

Autor:

Sport

31.07.2018

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Juventusa Đorđo Kjelini izjavio je kako dugo nije verovao da postoji mogućnost da crno-bele pojača Kristijano Ronaldo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kjelini nije očekivao da će zaigrati sa Portugalcem

Nakon što je stigao u Torino u transferu vrednom 112 miliona evra, Ronaldo je prvi put trenirao sa novim klupskim saigračima.

- Prvi put kada sam čuo za to, rekao sam prijateljima: ‘Ne, to je nemoguće‘. Posle jednog dana sam ipak mislio da je moguće – sa našim trenerom, direktorom, to je realnost. Juve raste svake godine i potreban nam je šampion kao Ronaldo - kaže 33-godišnji Kjelini i dodaje - Uzbuđeni smo i spremni da radimo sa njim, svi u klubu – igrači, marketing, direktor… Nadamo se da će nam pomoći da ostvarimo ciljeve.

Juve je osvojio sedam titula u nizu, a sada cilja Ligu šampiona – osim Ronalda, dovedeni su Emre Džan, Kanselo i Perin, a spekuliše se da će se Leonardo Bonuči vratiti iz Milana u zamenu za Iguaina i Kaldaru.

- Leonardo je moj prijatelj, išli smo na odmor zajedno. Znam da je kvalitetan igrač, ali ne znam šta će se desiti - zaključio je Kjelini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading