Sergej se seli u London?!

Autor:

Sport

31.07.2018

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon brojnih peripetija i preokreta u vezi sa statusom Sergeja Milinkovića-Savića, još jedan čin drame smo dobili nakon "jake" ponude engleskog velikana za srpskog fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Sergej gleda ka Ostrvu

Sergej se nakon produženog odmora zbog obaveza sa reprezentacijom u Rusiji vratio u trening kamp Lacija, obavio je sve medicinske preglede i javio se treneru, ali bi ubrzo mogao da pakuje kofere.

Ponuda je stigla na adresu "nebeskoplavih" i to iz Engleske. Predsednik Klaudio Lotito je bio uporan u stavu da ne pusti našeg asa za manje od 120 miliona evra, ali je sigurno da se to lako može promeniti.

Čelsi je poslao ponudu u "večni grad" u visini od 90 miliona evra, što bi možda moglo još malo da poraste i ubedi Lotita da Sergeju dozvoli odlazak na "Stamford bridž".

"Plavci" su već izvisili za nekoliko pojačanja ovog leta, pa žele da navijače smire jednom bombom, a nema sumnje da našeg igrača vide kao pravog naslednika Nemanje Matića, kog su olako prepustili Mančester junajtedu prošlog leta.

Mnogi smatraju da Čelsiju nedostaje čvrstine upravo na tom delu terena, pa bi im dolazak Milinković-Savića rešio brojne probleme i vratio ih među ozbiljne kandidate za osvajanje titule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading