BRUTALNOST SRPSKOG FUDBALA: Nastavljen rat između Dinama i Partizana!

Autor: Maxbetsport

Sport

31.07.2018

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se žestoka prepirka trenera "Dinama" Dragana Antića i sportskog direktora Partizana Vladimira Vuletića. Dragan Antić izjavio je da Partizan imao 14 igrača i da je to bruka i sramota za srpski fudbal. Nije se dugo čekalo na odgovor iz Humske, odnosno Vladimira Vuletića, ali ni tu nije kraj, pa je Antić opet odgovorio jednom od čelnika vicešampiona Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Antić se razbesneo!

Antić naglašava i često govori o nejednakom tretmanu u srpskom fudbalu, ali ovog puta su i on i Vuletić

otišli predaleko.

– Svi kažu da je bio ofsajd, a ja nisam gledao. Gol nije bitan, već odnos prema utakmici. Dinamo je mali klub i onda jedan veliki Partizan mora da ima pomoć od Vuletića. On je zalutao u fudbal, nije šutnuo mače sa praga. Može da ide u Nemačku i da se raspita o mom slučaju, rekao je Antić

Vuletić je optužio Antića da je učestvovao u lažiranju i nedozvoljenom klađenju.

– Šta Vuletić zna. Da je tako, Nemci me ne bi nikada pustili. Neću da se raspravljam sa njim. On mora da gleda svoj klub. Da nije bilo te afere ja bih bio u nekom velikom klubu. Uhapšeno je 33 ljudi, svi su optuženi osim mene. Za mene nisu imali nijedan dokaz, dodao je trener Dinama.

RepublikaFoto: youtube.com/Danas Conference Center

On priznaje da se kladio i to na utakmice Austrija – Šturm (0:0), Šturm – Salcburg (4:1) i Roštok – Zigen (2:0).

– Igrao sam da će Šturm da pobedi i izgubio sam mnogo para. Što se tiče drugog meča, moj drug je golman u Zigenu i rekao je da neće da primi gol i ja sam igrao manje golova i pobedu na njih. Međutim, Zigen je izgubio. Dobio sam na klađenju 3.000 evra. Ja znam kako sam radio i ničega se ne bojim. Neka mu služi na čast o tome šta priča. Ne kladim se dugo, a ni igračima ne dozvoljavam da se klade. Svaki fudbaler u mojoj ekipi potpisuje ugovor gde piše da ako se neko od fudbalera bude kladio odmah dobija raskid ugovora, zaključio je Antić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading