Novac pre tradicije: BARSA MENJA IME STADIONA ZA OGROMNU LOVU!

Autor:

Sport

30.07.2018

15:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosadašnji naziv jednog od najlepših svetskih stadiona "Kamp nou" u Barseloni mogao bi uskoro da ode u svetlu istoriju, javljaju španski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Čuveni stadion uskoro sa novim izgledom i imenom

Legendarno fudbalsko zdanje trebalo bi uskoro da se renovira, pa bi Barselona na njemu mogla ponovo da igra od sezone 2021/22.

Španska "Marka" prenosi da bi čelnici "blaugrane" mogli da prihoduju čak 300 miliona evra ukoliko se odluče na promenu imena stadiona.

- Brend je veoma važan u sportu i na kraju krajeva to je nešto što vam daje resurse da se nadmećete - rekao je jedan od direktora, a prenosi "Marka". 

Godine 2015. predoloženo je da stadion promeni ime i tada je cena bila 200.000.000 evra, međutim kako je tri godine kasnije usvojen plan za renoviranje stadiona koji bi trebalo da se zove "Nou Camp Nou", klub je podigao cenu za 100 miliona. 

Pretpostavlja se da bi američke ili azijske kompanije mogle da plate ovoliku cenu i o tome će se raspravljati početkom 2019. na velikom generalnom sastanku kluba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading