Skupština Partizana iza zatvorenih vrata, ĐUKIĆ PRED SMENOM?

Autor:

Sport

30.07.2018

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupština FK Partizan trenutno je u toku, a ulaz nije dozvoljen predstavnicima medija. Navodno je glavna tema sudbina trenera Miroslava Đukića, čiju smenu navijači traže već duže vreme.

RepublikaFoto: Starsport
Đukiću odzvonilo u Humskoj

Pristup novinarima ponovo je zabranjen prilikom zasedanja kluba iz Humske, a televizija O2 javlja da će Miroslav Đukić gotovo sigurno biti razrešen dužnosti šefa stručnog štaba zbog loših igara i rezultata sa kraja prethodne, ali i početka aktuelne sezone.

Crno-beli su od starta sezone savladali dva puta Rudar iz Pljevalja 3:0 i Trakai 1:0 u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope, dok su u šampionatu nakon poraza od Radnika iz Surdulice 1:0 na otvaranju u narednom susretu teškom mukom slavili protiv vranjanskog Dinama, takođe mininalnim rezultatom.

Đukića je prošle sezone spasila činjenica da je prezimio u Evropi sa crno-belima nakon punih 13 godina i osvojio Kup Srbije, ali na startu aktuelne sezone navijači su izgubili strpljenje.

Prema navodima televizije 02 Đukiću će biti uručen otkaz godinu dana pre isteka ugovora, a novi trener crno-belih trebalo bi da postane bivši štoper kluba iz Humske i reprezentacije Zoran Bata Mirković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading