Real odustao od Azara, shvatili da imaju Iska

Autor:

Sport

28.07.2018

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako navodi As, Real Madrid najverovatnije će odustati od dovođenja najboljeg igrača Čelsija Edena Azara. Umesto toga, kraljevski klub fokusiraće se na to da Isko dobije još veću ulogu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Real već dugo “grize“ za dovođenje Azara, i Belgijanac je nagovestio da bi voleo da dođe, ali Plavci nisu radi da se tek tako odreknu glavnog igrača. Kako piše As, pritiskanje da se odluka donese brzo (u Engleskoj je kraj prelaznog roka 10. avgusta) i ogromna cena koju je Čelsi odredio oslabili su zainterestovanost Reala.

Takođe, u Realu veruju da će novi trener Đulen Lopetegi izvući još više od Iska, koji je blistao dok je Lopetegi bio selektor Španije.

Aktuelni evropski šampion, uprkos odlasku Ronalda, izgleda neće imati nijednu “bombu“ u ovom prelaznom roku – veruju spomenutom Isku i Marku Asensiju.

Do sada je u ovom prelaznom roku Real najskuplje platio Vinisijusa Žunior, skoro 45 miliona evra Flamengu, a stigli su i Odriozola, Lunin, Maskarel i Toro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading