STOJKOVIĆ: Neće biti lako, da ih dobijemo kako znamo i umemo

Autor:

Sport

27.07.2018

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman fudbalskog kluba Partizan Vladimir Stojković rekao je da je njegova ekipa trebalo da bude ubedljvija protiv Trakaja, ali da je bitno da je ostvarena pobeda.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Vladimir Stojković

Partizan je u četvrtak uveče sa 1:0 pobedio Trakaj u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

- Teška utakmica, kod kuće uvek morate da budete obazrivi. Šta god da kažem biće ovakvih i onakvih komentara. Nismo primili gol, to je najbitnije. Bilo je šansi u drugom poluvremenu. Prevashodno smo ostvarili cilj i idemo dalje. Šta god da kažem neko će pomisliti da smo trebali da dobijemo 10:0 - rekao je Stojković i dodao:

- Ne mogu da objašnjavam da svi igraju fudbal. Sad je sve stvar psihologije. Samo da ih prođemo kako znamo i umemo, pa će se kasnije sve posložiti. Slažem se i ja da bi kod kuće trebalo ubedljivije da dobijamo kod kuće. Neće ni tamo biti laka utakmica. Samo da ih prođemo kako znamo, i onda da ih zaboravimo - istakao je čuvar mreže crno-belih.

Revanš meč je na programu narednog četvrtka u Litvaniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading