(VIDEO) Makabi na iskustvo presudio Radničkom!

Autor:

Sport

26.07.2018

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog iz Niša doživeli su poraz od Makabija u prvom meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope na gostovanju, a "meraklijama" je presudio Kjartason golovima u 51. i 69. minutu.

RepublikaFoto: Starsport
Nišlije pale u Tel Avivu

Radnički se dobro držao u prvom poluvremenu i pored inicijative koju je izraelski predstavnik imao. Domaći su pritiskali, pogodili i prečku ,ali nisu uspeli da savladaju Mladena Živkovića.

Početak drugog poluvremena počeo je idealno za Makabi. Islanđanin Vidar Kjartanson iskoristio je odličan pas Golase i doneo prednost domaćinu. Nastavili su Izraelci sa napadima, propustili još nekoliko šansi, da bi prednost duplirali u 69. minutu kada je Kjartanson ponovo bio strelac, ali ovog puta sa bele tačke.

Iako su domaći ostali sa igračem manje od 80. minuta tim Nenada Lalatovića nije uspeo da postigne makar jedan gol, koji bi im puno značio pred revanš u Nišu za 7 dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading