NESVAKIDAŠNJI MEČ VELIKANA: 26 PENALA šutnuli Mančester i Milan

Autor:

Sport

27.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su Milan rezultatom 9:8 posle izvođenja jedanaesteraca u meču Internacionalnog kupa šampiona, koji je odigran u američkom gradiću Karsonu pokraj Los Anđelesa. Velikani evropskog fudbala su odigrali meč koji će se svakako dugo pamtiti u okviru priprema koje sprovode u Severnoj Americi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Crveni đavoli" su poveli u 12. minutu golom Huana Mate, da bi izjednačenje "rosonerima" doneo Suso tri minuta kasnije

Sve je u Kaliforniji podsećalo na vreme kada su ova dva kluba vodila žestoke bitke u Ligi šampiona, tako da spektakl ni ovoga puta nije izostao.

5 penala igračima Milana odbranio Žoel Pereira

Posle regularnih 90 minuta rezultat je bio 1:1, a zatim se pristupilo izvođenju penala, jer po pravilima turnira nema produžetaka. Teško da je bilo ko od 21.742 gledalaca na stadionu mogao da pretpostavi kakav će penal-maraton da usledi. Igrači engleskog i italijanskog kluba šutirali su neverovatnih 13 serija jedanaesteraca.

Foto: Tanjug/AP

Golmani Žoel Pereira i Đuzepe Reina su briljirali odbranivši ukupno devet penala, s tim da je čuvar mreže engleskog tima zaustavio jedan šut više.

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo (55) u ovom pripremnom meču nije uvodio u igru Nemanju Matića (29) zbog povrede. Očekuje se da će srpski vezista preskočiti i naredni meč protiv Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading