"Parni valjak" licencirao igrače za Superligu, NEMA JOVANOVIĆA, OSTOJIĆA I UROŠEVIĆA!

Autor:

Sport

25.07.2018

16:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je poslao spisak fudbalera u FSS na koje računa u jesenjem delu sezone, a nekoliko standardnih igrača iz prošle sezone je sada otpalo sa spiska.

RepublikaFoto: Starsport
Partizan započeo prvenstvo porazom u Surdulici

Napadač Đorđe Jovanović, koji najpre nije bio u opticaju za evropska takmičenja, sada nije našao mesto ni za domaći karavan, a čak je i njegov broj 99 uzeo Milan Smiljanić, koji je pre nekoliko dana stigao u klub.

Osim Đorđa Jovanovića, koji se zbog ovakvog razvoja događaja nalazi pred transferom u Briž vrednim 700.000 evra, Partizan za mečeve Superlige nije licencirao trojicu od petorice zimskih novajlija. Tu su Đorđe Ivanović i Saša Zdjelar, čiji je ugovor u međuvremenu otkupljen za 500.000 evra, ali nema  veziste Jurija Vakulka (prosleđen na pozajmicu Arsenalu iz Kijeva), levog beka Slobodana Uroševića (pominje se da bi mogao da pozajmicu), kao ni zadnjeg veznog Salu Dramana, pošto će internacionalac iz Burkine Faso biti ustupljen Teleoptiku. 

Štoper Bojan Ostojić, koji je bio jedan od važnijih igrača u osvajanju duple krune pretprošle sezone, sada nije našao mesto među fudbalerima na koje Miroslav Đukić računa.

Partizan bi do kraja prelaznog roka spisku mogao da dopiše još dva imena, od kojih je jedno Goran Zakarić iz Željezničara, a drugi je napadač, čije ime crno-beli i dalje drže u tajnosti.

Golmani: Vladimir Stojković, Marko Jovičić, Filip Kljajić, Aleksandar Popović;

Defanzivci: Gabrijel Enake, Miroslav Vulićević, Luka Cucin, Nemanja R. Miletić, Mark Valijente, Svetozar Marković, Zlatan Šehović, Nemanja G. Miletić;
Vezisti: Saša Zdjelar, Nebojša Kosović, Milan Smiljanić, Danilo Pantić, Zoran Tošić, Marko Janković, Đorđe Ivanović, Sejduba Suma, Saša Ilić, Armin Đerlek, Jovan Kokir;
Napadači: Nemanja Nikolić, Rikardo Gomeš i Ognjen Ožegović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading