Bivši štoper Partizana na ceni: JUVE TRAŽI SAVIĆA, ATLETIKO GA NE DA!

Autor:

Sport

25.07.2018

15:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši fudbaler Partizana Stefan Savić postao je jedno od imena na "stazi legendi" madridskog Atletika, pošto je odigrao preko 100 mečeva za "jorgandžije". Navijači ga izuzetno poštuju, ali Juventus sve žešće pritiska za njegov potpis.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Savić crveno-belo menja crno-belim?

Savić koji je više puta naglasio da se sjajno oseća u Madridu i da Atletiko doživljava kao svoju drugu kuću, ponaša se umoreno, skromno i kao da će sigurno ostati u dresu Atletika. Nedavno je promovisao i nove dresove u kojima će tim iz Madrida igrati naredne sezone.

Ali i dalje odlazak u Juventus nije zatvorena knjiga, pošto je "stara dama" rešila da se nakon dovođenja Kristijana Ronalda okrene drugim igračima, a Savić je jedan od prioriteta.

Prema poslednjim informacijama, ukoliko Danijele Rugani pređe u Čelsi, Juventus neće žaliti finansijskih sredstava kako bi angažovali Savića koga vide kao idealno rešenje u defanzivnoj liniji. Vrednost transfera bi iznosila oko 50 miliona evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading