Skols poslao poruku Pogbi: Francuz se možda uvredi!

Autor:

Sport

25.07.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda Mančester junajteda, Pol Skols pričao je otvoreno o igraču francuske reprezentacije Polu Pogbi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Pogba

Dvadesetpetogodišnji igrač sredine terena se 2016. godine senzacionalno vratio na "Old Traford", a Junajted je za Pogbin povratak platio Juventusu čitavih 105 miliona evra, što je u tom trenutku bio novi rekord kada su transferi u pitanju!

Pogba se mučio nakon povratka u Junajted, nikako da uhvati dobar ritam na neke duže staze, a pominje se da bi mogao i da napusti klub.

Skols smatra da Pogba mora da nađe kontinuitet.


- On izgleda kao igrač koji odigra fantastičnu partiju na svaku 3-4 utakmice. Ako želite da osvajate trofeje, to nije dovoljno dobro.On mora da postane taj koji će da komanduje na terenu, kao što je to radio u Juventusu - rekao je Skols.
RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pol Skols

- On je u Italiji znao iz nedelje u nedelje ko će da igra sa njim u paru, koja će formacija biti, kao i koju će on poziciju da igra, ovde to nije slučaj i to predstavlja problem za njega.

- Nema sumnje da on ima kvalitet, pokazao je to ponovo na Mundijalu. On je vrlo snažan, fizički spreman, može da trči, ima odličnu tehniku, ali mora da koristi mozak malo više kako bi postao jedan od najboljih - rekao je za kraj legendarni fudbaler Mančestera.

Junajted će prvu utakmicu u ligi odigrati 10. avgusta na svom terenu protiv Lestera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading