Promenio ploču: ĆIRO BRANI USTAŠE!

Autor:

Sport

25.07.2018

09:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miroslav Blažević stao je na stranu hrvatskih fudbalera i ustaškog pevača Marka Perkovića Tompsona nazvao dokazanim patriotom.

Ćiro Blažević

Legendarni Ćiro, koji je pre nekoliko dana kritikovao Fudbalski savez Hrvatske, bez dlake na jeziku je komentarisao to što je Tompson pevao na dočeku reprezentativcima na Trgu bana Jelačića.

- Odmah bih u zatvor poslao onoga ko je zabranio Tompsonu da dalje peva na dočeku - rekao je Blažević u intervjuu "Globusu".

Heroj hrvatskih fudbalera i njihova "himna", kako ga je nazvao selektor Zlatko Dalić, morao je da prekine sa nastupom, a gotovo svi svetski mediji osudili su tim zbog činjenice da su proslavljali sa pevačem koji slavi ustaštvo. 

- Ko je taj kreten koji je sebi dao za pravo da jednom dokazanom patrioti zabrani da peva? Koja je to drskost da se Luki Modriću i drugim hrvatskim vitezovima određuje ko će im pevati - istakao je trener koji je često u prošlosti umeo da "promeni ploču". 

Tako ga povremeno možemo čuti da hvali, a onda i kritikuje iste ljude u srpskom fudbalu, dok su hrvatski mediji za njegov odnos sa Zdravkom Mamićem pisali da se kretao od "bezuslovne ljubavi, preko burnog razlaza, javnih pretnji, sve do navodnog pomirenja". 

Upravo je Mamić bio najzaslužniji za dovođenje Zlatka Dalića na mesto selektora ‘Vatrenih’. 


- Bolji je od mene jer sam ja bio treći, a on je drugi. Napravio sam euforiju u jednom vrlo povoljnom trenutku, alo ovo što je Dalić napravio – to je nemerljivo. To Hrvatska do sada nije videla - zaključio je Ćiro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading