Milojević rešio: Ovih 11 fudbalera napada Suduvu!

Autor:

Sport

24.07.2018

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvenu zvezdu očekuje prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv litvanske Suduve, a po svemu sudeći crveno-bele očekuje sličan susret kao pre nedelju dana protiv letonskog Spartaksa.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdu očekuje meč protiv još jednog zatvorenog rivala

Suduva je u 1. kolu šokirala kiparski APOEL, pa će ozbiljan i disciplinovan pristup biti itekako potreban izabranicima Vladana Milojevića.

Najveća opasnost preti od napadača Sisilija, koji je došao glave i odbrani kiparskog prvaka, koja je preotvoreno krenula susret u Litvaniji što ih je i koštala plasmana u narednu fazu.

Na gol se vraća Milan Borjan posle odmora na startu šampionata, a ispred njega je standardna četvorka predvođena kapitenom Vujadinom Savićem. U vezi su Jovičić, Krstičić i Ebisilio, dok po bokovima posao treba da odrade Radonjić i Ben. Srnić nije spreman kao i Stojiljković. Uloga centralnog napadača biće namenjena Miliću, a „džoker“ sa klupe biće Pavkov, Jevtović, Meleg…

Ovako bi trebalo da izgleda sastav crveno-belih za večerašnji meč sa Suduvom: Borjan – Stojković, Savić, Degenek, Rodić – Jovičić, Krstičić, Ebisilio, Radonjić, Ben – Milić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading