Radović pred duele sa Zvezdom: OVO NEĆE BITI MEČEVI KAO I OSTALI...

Autor: Informer

Sport

24.07.2018

07:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji Legije i bivši fudbaler Partizana Miroslav Radović raduje se kvalifikacionim duelima za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde, ali i ističe za "Informer" da ovi dueli neće biti sasvim obični za njega.

RepublikaFoto: Starsport
Radović: Šanse su trenutno 50-50

- Moramo najpre da prođemo ovde ako mislimo da se sastanemo sa Zvezdom. Mada, realno, verujem da smo u drugom kolu i Zvezda i mi favoriti i da bi trebalo da prođemo u naredne runde. Nisam pratio žreb, ali čim su izvučeni parovi, telefon je počeo da mi zvoni. Sa svih strana poruke, obaveštenja, pozivi, pitaju jesam li video sa kim igramo. Definitivno to za mene neće biti utakmica kao i svaka druga - rekao je Radović za "Informer".

Navijači oba kluba su poznati po frenetičnoj podršci svojim ljubimcima, ali i spektakularnim koreografijama.

- Znam dobro šta znači igrati na punoj "Marakani" i u takvoj atmosferi. Mogu slobodno da kažem da Legija i Zvezda imaju dve najblje navijačke grupe u Evropi. Biće ludilo na oba stadiona, pretpostavljam. Draž je učestvovati u takvom meču, motiva mi sigurno neće faliti.

Radović se na kratko vratio u srpski fudbal tokom 2016. godine, ali se brzo vratio u Varšavu. On kaže da redovno prati sva dešavanja u domaćem fudbalu.

- Znam kako je bilo prošle godine, crveno-beli su odlično igrali. Imaju dobrog trenera, koji je utegao ekipu. Zadržali su većinu igrača i još su se pojačali. Verovatno nam najveća opasnost preti od Radonjića i Bena, mada tu je i Nenad Krstičić, koji je u odličnoj formi i vuče ekipu.

Radović ističe da je u ovom trenutku teško proceniti ko je favorit za prolazak u završnu rundu kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Detalji će odlučiti, šanse su tu negde 50-50. Vrlo je važna prva utakmica, ako damo gol u gostima, biće to velika stvar. Činjenica da Zvezda od početka sezone nije primila go, govori da neće biti lako, ali baš kao i njima, i nama je stalo da se plasiramo u Ligu šampiona - podvukao je Radović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading