Čelsi naivan kao francuska sobarica

Autor:

Sport

22.07.2018

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelsi nije ni malo naivan...već danima se spekuliše da bi Azar mogao da obuče dres "Kraljevskog kluba", "Plavci" za to nisu hteli ni da čuju, da bi potom došli do zaključka koji bi im u potpunosti odgovarao iako bi Belgijanac napustio London.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Naime, prihvatili bi paket u igračima, Isku ili Asensiju.

Ponuda od recimo 100 miliona plus jedan od dvojice Španaca bi mogla da ubedi Čelsi, dobili bi uz punu kasu i igrača koji bi mogao da zameni Azara.

Ali, upravo je to ono što Lopetegi neće dozvoliti.


Asensija vidi kao prirodnu zamenu za Kristijana Ronalda, što se Iska tiče, niti bi on otišao, niti bi ga novi trener pustio. Jer, upravo će Andalužanin biti centar tima, slično kao u španskoj reprezentaciji dok je Lopetegi bio selektor.

Zbog toga je ovakav rasplet nerealna, za ostale igrače Reala Čelsi nije zainteresovan, oni će prodati Kurtou, tek kad obezbede zamenu, Sari računa na to da će Bejl ostati, čeka Ruganija i Iguaina, a pokušava da zadrži Vilijana.

Klub će napustiti Kejhil, Morata ili Žiru, Zapakosta, Drinkvoter, pa bi trebalo očekivati da se Čelsi u potpunosti oslobodi fudbalera koje je doveo bivši menadžer Antonio Konte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading