Račić debitovao u pobedi Valensije nad Galatom

Autor:

Sport

21.07.2018

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvoj pripremnoj utakmici fudbaleri Valensije pobedili su šampiona Turske Galatasaraj 2:1, a za "Slepe miševe" debitovao je doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Uroš Račić.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Valensija

Četvrtoplasirani tim Španije i povratnik u Ligu šampiona poveo je u 36. minutu golom desnog beka Rubena Veza, posle lepe asistencije Nača Hila. Do tog gola Galatasaraj je bio konkretniji i na mahove opasniji rival, a najbolje šanse propustili su Gomis i Seldžuk Inan. Trener Valensije Marselinjo već u prvom poluvremenu zamenio je golmana, a na startu drugog dela na teren je poslao još devet novih igrača, dok je od startera drugi deo počeo samo Račić.

Mladi 20-godišnji vezista igrao je do 60. minuta i ostavio je sasvim dobar utisak.

Furiozno je delovala Valensije na startu nastavka i vrlo brzo su krunisali nadmoć drugim golom. Lato je zatresao mrežu u 51. minutu. Da meč ne bude potpuno lišen neizvesnosti pobrinuo se rezervista Onjekuru golom u 70. minutu. Nigerijac kome je 20 godina stigao je ovog leta na pozajmicu iz Evertona.

Valensija je tek došla u Švajcarsku i do kraja boravka u ovoj zemlji igraće u utorak protiv Lozane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading