Napolijev predsednik otvoren: NE TREBAJU MI BENZEMA I DI MARIJA, ONI SU MATORCI!

Autor:

Sport

20.07.2018

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik vicešampiona Italije Napolija Aurelio de Laurentis na prilično eksplicitan način je izjavio da mu ne pada na pamet da se trudi da u klub dovede Karima Benzemu i Anhela di Mariju, dok će Edinson Kavani moći da igra u tim pod Vezuvom samo ako pristane na drastično smanjenje plate.

De Laurentis: Zašto bih dovodio starce u ekipu

Napoli će u predstojećoj sezoni sa klupe predvoditi Karlo Anćeloti, pa su svi povezali da će veliko trenersko ime privući u klub i igrače svetskog kalibra.

De Laurentis je rešio da gostujući na jednom italijanskom radiju, zaigra sa voditeljem igru "istina, ili laž".

- Di Marija i Benzema? Velika laž. Veoma sam iznenađen jer je Korijere delo sport to napisao, urednik im je iskusan i želim mu samo dobro. Vidite postoji jedan dogovor između menei Karla Anćelotija. Zašto bih doveo tu dvojicu staraca? Ne moram da zadovoljavam navijače, ali moraju da ostanu mirni i da sačekaju da mi uradimo naš deo posla - poručio je De Laurentis. 

- Jusuf Sabali? Laž. On je povređen, kako da dovedem nekog ko je povređen. Dambrozio? Laž. On ne dolazi. Takođe oko Benzeme, on nije udaljen od Napolija, taj transfer je veoma daleko od mogućeg - dodao je gazda Napolitanaca koji je govorio i o Edinsonu Kavaniju.

- Kavani? On zarađuje 20 miliona evra svaka dva meseca. On je briljantan, ali ne mogu da izdržim njegovu platu. Ako me Kavani pozove i kaže mi da će prepoloviti platu onda će to biti u skladu sa Napolijevim mogućnostima. Katar je iza Pari sen Žermena, oni moraju da vode računa i o nekretninama i o političarima. Ja na fudbal gledam kao na pravljenje filmova. Dogovor sa Kavanijem? Apsolutna besmislica! Ko još ide helikopterom u Pariz ili uzima avion. Di Marija? Apsolutna besmislica.

- Falkao? Laž. Ne postiže više golove, to je lažna vest.

- Anćeloti odlazi pre počekta sezone? Kompletna i potpuna besmislica!

- Kavaniju nudimo 8,5 miliona po sezoni? Ako toliko možemo da podnesemo. Ali niko se ne žrtvuje zbog novca. Ne verujem da će se neko odreći novca, ja to prvi kažem. Moramo da mislimo i na narednih pet godina, da brinemo o Arkadiušu Miliku koji se povredio dva puta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading