Kovač želi sunarodnika koga želi i Murinjo

Autor:

Sport

19.07.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Bajern Minhena Niko Kovač nanišanio je sunarodnika Ante Rebića kog će pokušati da dovede na "Alijanc arenu".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Bajern Minhen

Rebić je bio standaradan u ekipi Zlatka Dalića, koja se domogla i velikog finala planetarne smotre.

Bavarci navodno prate Hrvata već neko vreme, pominjalo se i da je Mančester junajted zainteresovan za bivšeg igrača Fiorentine, ali nema sumnje da će upravo zbog Kovača mladi Rebić pre odabrati Bajern.

Rebićev agent Falji Ramadani je navodno već u Nemačkoj, gde pregovara sa Bavarcima oko transfera svog klijenta u njihove redove.


Ajntraht traži između 40 i 50 miliona evra za njegove usluge, Bajern za sada nudi 25, ali se veruje da će napraviti kompromis, očekuje se da Bavarci plate oko 35 miliona evra za usluge hrvatskog reprezentativca.

Od ovog transfera će dobro profitirati i Fiorentina, koja je Rebića prodala za svega dva miliona Ajntrahtu, ali je umetnula i opciju da od naredne prodaje hrvatskog reprezentativca dobije 30% od obeštećenje, što znači da bi ekipa iz Firence mogla da zaradi oko 10,5 miliona evra u slučaju da Bajern za Rebićeve usluge plati pomenutih 35.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading