Fiorentinin stop za Milenkovića!

Autor:

Sport

19.07.2018

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atletiko Madrid je zvao ovog leta Nikolu Milenkovića nekoliko puta, nudili su Fiorentini prema nezvaničnim informacijama oko 35 miliona evra, ali u redovima "Viole" neće ni da čuju!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bleki izrasta u jednog od boljih evropskih defanzivaca

Popularni Bleki ima iza sebe sjajnu sezonu, izborio je mesto u startnih 11 tima sa "Artemio Frankija", bio je član prve postave naše reprezentacije u Rusiji, pa nije ni čudo što se našao u fokusu mnogih dobrih klubova.

Međutim, sada je jasno da ga Fiorentina neće puštati nigde ovog leta, a isto važi i za Đovanija Simeonea i Federika Kjezu.

- Cene u svetu fudbala su postale abnormalne i apsurdne, ali takvo je tržište danas. Za razliku od ostalih klubova mi ćemo naše bisere ipak sačuvati. U prilog tome informacija da smo odbili sve ponude za Kjezu, Simeonea i Milenkovića. Razlog je taj što želimo da poslujemo na zdravim nogama, kako bismo izbegli scenario nekih velikana - ističe predsednik Ljubičastih, Andrea dela Vale, misleći na Milan, koji je zbog nepoštovanja finansijskog fer pleja na dve godine izbačen iz UEFA takmičenja.

Dela Vale nije pomenuo Atletiko, ali je iz njegovih reči jasno da su Jorgandžije slale ponude za nekadšanjeg defanzivca Partizana.

- Za Milenkovića smo odbili ponude iz Španije. Baš kao i za Simeonea. Sačuvali smo tim, sko 85 odsto posla na planu dovođenja igrača je urađeno, a trener Stefano Pioli je zadovoljan - ističe prvi čovek kluba iz Firence.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading