Tevez: Mesi je srce Argentine, mora da ostane u timu!

Autor:

Sport

19.07.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Boke juniors Karlos Tevez otvoreno je pozvao prvu zvezdu argentinskog nacionalnog tima Lionela Mesija da nipošto ne napušta nacionalni tim posle neuspeha u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tevez (desno) poručio Mesiju da još jednom razmisli

"Gaučosi" su igrali vrlo loše na Mundijalu, jedva su prošli dalje iz grupe sa Hrvatskom, Islandom i Nigerijom, da bi u osmini finala doživeli poraz od kasnijeg šampiona Francuske.

Mesi je na taj način i definitivno ostao bez onog najvrednijeg trofeja u karijeri - prvog mesta sa nacionalnim timom na planetarnom prvenstvu.

- Leo mora da misli o sebi - kazao je Tevez. - Ako nema projekta koji bi ga učinio srećnim, teško da bi preuzeo odgovornost da predvodi Argentinu. Traćimo mnogo vremena time što mu ne pomažemo da ostvari ono što želi. Kao igrač i kao Argentinac govorim da nam je potreban, zato što je on duša reprezentacije. Sve dok igra biće tako, jer je on najveći i mora da preuzme odgovornost.

U međuvremenu Fudbalski savez Argentine je prekinuo saradnju sa selektorom Sampaolijem, sa kojim se Mesi navodno nije slagao tokom Mondijala u Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading