Nišlije završavaju posao na Malti!

Autor:

Sport

17.07.2018

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Radničkog u sredu putuju na Maltu, gde će odigrati revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

RepublikaFoto: FK Radnički Niš
Igrači Radničkog nadomak 2. kola kvalifikacija

Jedan od igrača koji je ostavio najbolji utisak na brojnu nišku publiku u prvoj utakmici sa Gzirom je napadač Nermin Haskić, koji se na debiju dva puta upisao u listu strelaca.

– Doživeo sam nešto slično u Sarajevu pre šest godina, igrali smo kvalifikacije za Ligu Evrope i takođe sam postigao dva gola. Drago mi je da se to ponovilo. Atmosfera na stadionu bila je sjajna, Nišlije daju vetar u leđa klubu, a neka prikazano u prvom kolu bude svojevrsna pozivnica navijačima da u još većem broju dođu na naredni meč. Nadam se da smo učinili dovoljno da prođemo u drugi krug kvalifikacija - rekao je Haskić.

Nermin Haskić očekuje da se trend dobrih igara nastavi u narednom periodu, kako Radnički bude dizao formu.

– Videlo se iz prikazanog u prvom poluvremenu da nismo bili na maksimalnom nivou, nadam se da nećemo imati problema na Malti, a već u narednom kolu ćemo pokazati koliko opasni možemo da budemo – poručuje Haskić.

Utakmica između Gzire i Radničkog se igra u četvrtak od 18 sati, a bolji iz ovog dvomeča u drugoj rundi kvalifikacija igraće protiv Makabija ili Ferencvaroša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading