Dešan: Nismo odigrali sjajno ali smo dali četiri gola; GRIZMAN: Plačem od sreće

Autor:

Sport

15.07.2018

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešam nakon pobede protiv Hrvatske u finalu Mundijala 4:2 rekao je da njegova ekipa nije igrala spektakularno, ali da je bila mentalno jača od rivala.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Didije Dešan

- Ovo je vrlo mlad tim i sjajno je što neko sa 19 godina osvaja titulu prvaka sveta (Kilijan Mbape). Znam da nismo odigrali neku savršenu utakmicu, ali smo dali četiri gola. Bolelo nas je jako što smo kod kuće izgubili evropsku titulu pre dve godine, ali smo naučili nešto iz toga. Ovih 55 dana smo radili jako naporno i sada se sve isplatilo. Ponosni smo što smo Francuzi - rekao je Dešam,tek treći čovek koji je titulu osvojio i kao trener i kao igrač.

Jedan od najboljih francuskih fudbalera Antoan Grizman čestitao je Hrvatima.

- Ne znam gde se nalazim, plačem od sreće. Hrvatska je odigrala sjajnu utakmicu, ali smo mi dali četiri gola. Ne mogu dočekati povratak u Francusku - poručio je Grizman.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading