Dalić: Dva slučajna gola, tužni i ponosni

Autor:

Sport

15.07.2018

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor fudbalske reprezentacije Hrvatske Zlatko Dalić sa svojim igračima ispisao je istoriju, ali je zaustavljen u finalu Svetskog prvenstva u Rusiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatko Dalić

Francuska je u odlučujućem meču na moskovskom stadionu Lužnjiki pobedila Vaterene sa 4:2 i drugi put u istoriji osvojila Zlatni globus.

- Dobili smo dva slučajna gola, to su dva prva. To je tako. Tužni smo i ponosni. Igrali smo dobro, presekao nas je penal. Bilo je teško. Moramo da budemo ponosni. Ostaje žal za titulom, to je život - komentarisao je Dalić.

Defanzivac Vatrenih Šime Vrsaljko je kroz suze naglasio da su i navijači i igrači Hrvatsku predstavili u najboljem svetlu.

- Ostavili smo srce na terenu i sebi ne možemo ništa da zamerimo. Nadam se da su to i svi naši navijači osetili. Igrali smo jako dobro, ali to je fudbal. Mislim da smo napravili nešto što će se uvek pamtiti i možemo biti ponosni na sve što smo napravili. Od ponašanja do igre. Čestitam i navijačima koji su zajedno sa nama predstavili državu u najboljem svetlu - rekao je Vrsaljko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading