Evo zašto Murinjo smatra da su Hrvati oštećeni

Autor:

Sport

15.07.2018

10:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može biti samo jedan... Oba tima prošla su dug put do finala. Francuska i Hrvatska se bore za "zlatnu boginju", a Žoze Murinjo veruje da su "vatreni" oštećeni pred ovaj meč.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Verujem da su Francuzi slavili u svojim sobama. Ne pobedu, već vreme za dodatni odmor. Slavili su što su imali 24 sata više za odmor. To je jako, jako nepošteno prema Hrvatskoj – rekao je Murinjo.

On smatra da su utakmice polufinala morale da se igraju istog dana.

- Znam da su televizije dale milione dolara, ali mislim da se zbog finala Svetskog prvenstva oba polufinala moraju igrati istog dana. Stavite jednu utakmicu sat ili dva ranije, drugu dva sata kasnije. Baš kao što se radilo u grupnoj fazi. Zašto ne bismo i jednoj i drugoj ekipi dali iste šanse - razmišlja Murinjo.

"Specijalni" je prednost dao "trikolorima".

- To je velika prednost posebno nakon šest odigranih utakmica. Mogu slaviti i što su Hrvati tri puta otišli u produžetke, odigrali su celu jednu utakmicu više od Francuza - kazao je Murinjo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading