Engleski navijači ljuti, ali ne zbog četvrtog mesta

Autor:

Sport

14.07.2018

19:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Engleske besni su što neće imati priliku da dočekaju fudbalsku reprezentaciju po povratku iz Rusije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Englezi

Uprava aerodroma u Birmingemu na koji će sleteti avion kojim će iz Rusije doputovati Geret Sautgejt sa svojim igračima upozorila je navijače da nema potrebe da dolaze jer neće imati priliku da pozdrave reprezentativce.

- Obaveštavamo vas da neće biti organizovan nikakav doček niti će biti obezbeđen prostor na aerodromu na kome će navijači moći da pozdrave fudbalere i zbog toga savetujemo svima da ne dolaze na aerodrom jer i ako dođete nećete moći da vidite igrače - stoji u poruci uprave aerodroma Birmingem na Tviteru.

To je razbesnelo navijače koji su želeli da dočekaju fudbalere koji su na Svetskom prvenstvu zauzeli četvrto mesto a u Englesku se vraćaju u nedelju.

Kako sada stvari stoje neće biti ni vožnje otvorenim autobusom, a to je potvrdio i portparol saveza koji je naglasio da "za sada nema planirane proslave".

Na društvenim mrežama mogu se pronaći poruke u kojima se sav bes sručio na upravu aerodroma pa tako navijači pišu kako im ne mogu zabraniti da navijaju i pozdrave tim nakon uspeha na Mundijalu:

- Nakon velikog uspeha vi ne možete ni da se potrudite da nam omogućite da im kažemo hvala - jedna je od poruka upućena upravi birmingemskog aerodorma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading