Žilberto Silva: Mediji preterano kritikuju Nejmara

Autor:

Sport

14.07.2018

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji vezni fudbaler brazilske reprezentacije, Arsenala i Panatinaikosa Žilberto Silva izjavio je da su kritike na račun prve zvezde "Selesaoa" ipak preterane.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

Žilberto Silva, koji je za reprezentaciju južnoameričke države odigrao 93 meča, rekao je da je zvezda Paris Sen Žermena, izložena previsokim očekivanjima i da se od njih zahteva previše – slično kao što je to slučaj sa Kristijanom Ronaldom i Lionelom Mesijem.

- Do neke mere mogu da razumem kritike na račun Nejmara - rekao je nekadašnji defanzivni veznjak.

- Međutim, u nekom trenutku mediji počnu da preteruju. On i dalje odrasta - njemu tek prestoji mnogo učenja, a on je takav da će sve to savladati. On jeste veliki igrač i mediji o njemu govore isključivo kao o velikom igraču. Mnogi igrači rade stvari poput Nejmara, ali niko ne govori o njima.

- To mediji rade – oni uvek biraju priče o Ronaldu, Mesiju, Nejmaru – to se prodaje - zaključio je 51-godišnji Žilberto Silva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading