AZAR: Istorijski uspeh

Autor:

Sport

14.07.2018

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Belgije osvajači su trećeg mesta na Svetskom Prvenstvu u Ruisiji, pošto su u meču za treće mesto savaldali selekciju Engleske, a igrač utakmice bio je ofanzivac Čelsija Eden Azar, koji je bio i strelac drugo pogotka u 82. minutu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar

Belgijanci su ubedljivom igrom došli do 2:0 i osvojili treće mesto na Mundijalu u Rusiji, a stelci na meču bili su Tomas Menije i Eden Azar.

- Za naše navijače u Belgiji, ali i za nas koji smo bili u timu ovaj uspeh je istorijski. To je prvi u istoriji Belgije da naša selekcija bude treća na Svetskom prvenstvu. Ja sam veoma ponosan na tim i veoma sam srećan što sam mogao da budem deo ove ekipe. Uvek je teško izgubiti polufinale, ali uspeli smo da se vratimo posle tri dana i sada se okrećemo budućnosti i nadamo se da ćemo biti samo - rekao je ofanzivac Čelsija.

Mnogi igrači iz belgijske selekcije igraju u Premijer ligu, ali je Azar rekao da pre meča nije bilo "podbadanja".

- Pre utakmica nije bilo mnogo priče, ali kada se vratimo u Britaniju moći ćemo da pričamo sa njima o tome. Ipak smo ih mi pobedili - i to dva puta - zadovoljan je bio Azar nakon meča.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading