KEJN: Turnir je bio težak, nismo mogli do gola

Autor:

Sport

14.07.2018

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Engleske nisu uspeli da osvoje bronzu na Svetskom prvenstvu u Rusiji pošto su u meču za treće mesto izgubili od Belgije sa 2:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Hari Kejn

Crveni đavoli su pobedili u Sankt Peterburgu golovima Tomasa Menijea i Edena Azara, dok su Englezi imali nekoliko prilika u drugom poluvremenu. 

Hari Kejn nije uspeo da zatrese mrežu Belgije, pa je ostao sa šest golova prvi na ukupnoj listi strelaca i blizu je osvajanja Zlatne kopačke. 

- U drugom poluvremenu smo igrali veoma dobro. Imali smo ih "na konopcima" tokom pola sata igre, ali nismo mogli do gola. Jednom je lopta izbačena sa gol linije i stvorili smo pritisak. Ali momci nisu mogli više od ovoga, turnir je bio težak. Belgija je jasno dobar tim, ništa ne mogu da zamerim momcima, dali su sve od sebe - rekao je Hari Kejn.  

Osim Kejna, šansu za Zlatnu kopačku imaju na prvom mestu Francuzi Kilijan Mbape i Antoan Grizman, ali oni moraju do het-trika u meču protiv Hrvatske u finalu na "Lužnjikiju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading