NJEGOVO VREME - Suma uveren: Ovo je moja sezona!

Autor:

Sport

14.07.2018

12:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak sezone doneo je Partizanu nekog sasvim novog Sejdubu Sumu. Na premijeri protiv Rudara postigao je gol, ali i zabrinuo navijače zbog povrede.

RepublikaFoto: Starsport

-  Srećom, povreda nije ozbiljna. U trenutku sam osetio bol i bilo je bolje da izađem kraj aut-linije i saniram mogući problem. Sve je u redu - rekao je Suma za Blicsport.

On je dodao da će ovo biti njegova sezona.

- Sada se sve poklopilo. Prošao sam kompletne pripreme sa ekipom, bez nekih trzavica i problema. Osećam se odlično i uveren sam da će ova sezona, što se mene tiče, biti kudikamo bolja. Znam kakva su očekivanja, trudiću se da ih opravdam. Verujem da sam na pravom putu - jasan je omaleni vezista.

Početak obećava... Na Sumi je da do kraja opravada poverenje i uloženi novac. Breme najskupljeg igrača Partizana nije lako, a on do sada nije znao da ga nosi. Vremena je sve manja, ali čini se da je Suma na dobrom putu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading