NEBOJŠA ČOVIĆ OŠTAR KAO I UVEK: Hrvati su mali KOMPLEKSAŠI!

Autor:

Sport

13.07.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Čović, novi predsednik Sportskog društva Crvena zvezda i alfa i omega košarkaške sekcije crveno-belih, opleo je u svom stilu po Hrvatima, koji su i najveći uspeh u istoriji njihovog sporta, plasman u finale Mundijala, iskoristili da pokažu koliko mrze Srbe!

RepublikaFoto: Starsport
Čović dao svoje viđenje uspeha Hrvatske na SP

- Moram da im čestitam. Mislim da je Novak to dobro definisao, onaj deo u kojem je objasnio šta je sport. Međutim, moram reći da i dalje imaju sindrom malih u smislu kompletnog marketinga i priprema kako sve to slave. Oni slave inateći se prema Srbiji. To su ulični svirači, pevači po ulicama... Trebalo bi da se odmaknu od mantre koja ih prati da su stvoreni da mrze Srbe - ispalio je Čović gostujući u jutarnjem programu televizije Prva.

Nisam navijao za Hrvatsku, ali ni za Britance jer je njihova spoljna politika uvek bila okrutna prema nama

NEMAJU RAMADANIJA

Potom je pohvalio igru "kockastih" iako nije navijao za njih protiv Engleza.

- Maksimalno su posvećeni, maksimalno dobri. Imaju dobar ambijent i dobro su vođeni. Skoro svi igrači su prošli školu Zdravka Mamića, znamo šta je on, ali nisam video da su za menadžera imali Falija Ramadanija, kao što je to slučaj u Srbiji. Nisam navijao za Hrvatsku, nisam navijao ni za koga, osim što su moje simpatije bile prema Brazilu. Oni su ispali u četvrtfinalu. Za Britance nisam mogao da navijam jer je njihova spoljna politika uvek bila okrutna prema nama. Ako bih uveo politizaciju za Hrvate, ne bih ih ni spomenuo. Ali to je sport - istakao je prvi čovek crveno-belih.

ZNAM DA ĆE ME NAPASTI

Za kraj je naglasio da se na taj način stvara još napetija situacija između dve zemlje.

- Time što sam rekao da su Hrvati dobri u fudbalu, nisam manje ili više Srbin. Želim samo da budem normalan čovek, a vidim da je to teško u ovim vremenima - zaključio je Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Tomislav

17.07.2018 15:59

Neka pati koga smeta -