"El Klasiko" van terena: Velika bitka za Azarov potpis

Autor:

Sport

12.07.2018

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon odlaska Kristijana Ronalda iz Reala u Juventus, čelnici "kraljevskog kluba" će morati što pre da pronađu adekvatnu zamenu koja će smiriti navijače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Azar je odigrao za visoku ocenu na Mundijalu

Nakon što je predsednik Florentino Perez tražio Nejmara i Kilijana Mbapea, čelni ljudi PSŽ-a su lagano odbili astronomske ponude aktuelnog prvaka Evrope.

Pošto je postalo jasno da niko od njih dvojice neće doći na "Santjago Bernabeu", Real se okrenuo Edenu Azaru koji nije baš voljan da i dalje igra za Čelsi.

Ističe mu ugovor do 2020. tako da je Čelsiju ovo najbolji momenat za prodaju najboljeg igrača, a Madriđani sada imaju novca od prodaje Ronalda.

Međutim, nakon što su "izvisili" za potpis Antoana Grizmana u Barseloni žele da popune rupu u ofanzivi, a imaju istu želju - Belgijanca iz Čelsija.

Novac ne bi trebalo da bude problem, s obzirom da je 100 miliona evra već bilo odvojeno za Grizmana, a i odlazak Paulinja je obezbedio dodatna sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading