"SINDROM MALIH" - Čović o Hrvatima: Prati ih mantra da su stvoreni da mrze Srbe

Autor:

Sport

12.07.2018

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hrvatske su u finalu Svetskog prvenstva. "Vatreni" su bili bolji od Engleske u polufinalu, a prvi čovek KK Crvena zvezda, Nebojša Čović na zanimljiv način gleda na Mundijal.

RepublikaFoto: Starsport

- Moram da im čestitam. Mislim da je Novak to dobro definisao. Onaj deo u kojem je objasnio šta je sport - rekao je Čović za TV "Prva".

On je nastavio oštro.

- Maksimalno su posvećeni, maksimalno dobri. Imaju dobar ambijent i dobro su vođeni. Kod nas sam to video, ali i nisam video. Skoro svi igrači su prošli Mamićevu školu, znamo šta je on, ali nisam video da su za menadžera imali Faljija Ramadanija, kao što je to slučaj u Srbiji. Ne znamo šta se desilo sa našom omladinskom selekcijom koja je bila svetski šampion.

RepublikaFoto: Starsport

Prvi čovek SD Crvena zvezda potom je imao zanimljivu opasku na račun Hrvata.

- Moram reći da i dalje imaju sindrom malih u smislu kompletnog marketinga i priprema kako sve to slave. Oni slave inateći se prema Srbiji. To su ulični svirači, pevači po ulicama… Treba da se odmaknu od mantre koja ih prati da su stvoreni da mrze Srbe - jasan je Čović.

On dodaje da nije imao favorita u polufinalu SP.

- Nisam navijao za Hrvatsku, nisam navijao ni za koga, osim što su moje simpatije bile prema Brazilu. Oni su ispali u četvrtfinalu. Za Britance nisam mogao da navijam jer je njihova spoljna politika uvek bila okrutna prema nama. Ako bih uveo politizaciju za Hrvate, ne bih ih ni spomenuo. Ali to je sport - zaključio je Čović.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading