Saša Lukić izabrao Torino

Autor:

Sport

10.07.2018

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Saša Lukić karijeru će nastaviti u italijanskom Torinu, s kojim je potpisao petogodišnji ugovor.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukić će ponovo igrati za italijanski klub

 

- Zadovoljan sam uslovima koje smo dogovorili i učiniću sve da pomognem timu da zabeleži što bolje rezultate. Mislim da sam u proteklih godinu dana u velikoj meri napredovao i dodatno sazreo i nadam se da ću biti u prilici da sve to pokažem na terenima u Seriji A i svojim igrama donesem dosta radosti navijačima Torina - rekao je Lukić.

On je prethodnih pola godine nastupao za španski Levante kao pozajmljeni igrač Torina.

- Želeo bih da se zahvalim ljudima u Levanteu na svemu, a posebno treneru Paku Lopezu koji je verovao u mene i koji mi je ukazao veliko poverenje. Tim je krasila sjajna atmosfera, bili smo kao porodica i zato mi je veoma drago da je sezona uspešno završena. Iz Španije nosim veliko iskustvo koje će mi biti dragoceno u nastavku karijere Saša Lukić i definitivno se vraća u Seriju A - rekao je Lukić.

On je 2016. godine iz Partizana stigao u Torino, a prošle sezone sa velikim uspehom je na pozajmicu igrao u redovima Levantea i dao ogroman doprinos opstanku ekipe u elitnom društvu.

Trener Levantea Pako Lopez bio je odušebljen igrama 21-godišnjeg veziste koji se obreo i na širem spisku selektora Mladena Krstajića pred početak priprema za Svetsko prvenstvo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading