Savo Milošević: Imali smo najgore tendenciozno suđenje na Mundijalu!

Autor: Republika/RTS

Sport

10.07.2018

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Savo Milošević izjavio je da je tendenciozno suđenje nemačkog Feliksa Briha na meču sa Švajcarskom presudno uticalo da "orlovi" ne odu u drugu fazu Mundijala.

RepublikaFoto: fss.rs
Milošević je ogorčen suđenjem na Mundijalu

Srbija je pobedila Kostariku 1:0, a potom je poražena od Švajcarske (1:2). Naša selekcija je na tom duelu drastično oštećena, a potom su "orlovi" u poslednjem duelu na Mundijalu poraženi od Brazila (0:2). 

- Mi nismo mnogo zakazali i na osnovu prikazanog u tri utakmice mi smo zaslužili da prođemo. Međutim, uticale su neke vanfudbalske stvari. Ali, to nije opravdanje - rekao je Milošević za RTS i potom pojasnio:

- Ali, želeo bih da ispravim i deo javnosti. Mene najmanje zanima nedosuđeni penal. Mi smo imali najgore tendenciozno suđenje koje može da ima jedna ekipa! Ono što je radio Brih od 20. minuta meča bilo je direktno tendenciozno navijanje na našu štetu, a u korist Švajcarske. Penal je bio samo jedna od tih odluka. Mi da smo imali fer suđenje, mi bi smo do tog trenutka imali 2:0 ili 3:0, i danas ne bi spominjali penal i to je činjenica.

On je demantovao da je Srbija igrala bolje za vreme selektora Slavoljuba Muslina.

- Ne možemo baš porediti igre u kvalifikacijama i na SP, jer kvalitet protivnika nije isti ali ja znam iz iskustva koje imam da smo igrali mnogo bolje - istakao je Milošević, koji je prognozirao da će Belgija da osvoji Mundijal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading