POZNATI SRBOMRSCI SLAVE PORAZ RUSA: Klintonovi u transu zbog pobede Hrvata

Autor:

Sport

07.07.2018

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači širom Srbije i Republike Srpske tuguju posle eliminacije fudbalske reprezentacije Rusije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Rusije tuguju posle poraza u 1/4 finalu SP

Rusija je posle velike borbe poražena posle penala od selekcije Hrvatske 4:3. Meč je posle 90 minuta završen bez pobednika, 1:1. Posle produžetaka bilo je 2:2.

Ćerka bivšeg predsednika SAD Bila Klintona, Čelsi na svom tviter profilu javno je navijala za Hrvatsku.

Poznati srbomrsci Klintonovi nisu propustili priliku da se naslađuju pobedom nad Rusima, bar u fudbalu, što deluje kao jeftin pokušaj da pokažu javnosti svoju dominantnost. Ovi plitki udarci, koje Bilova ćerka plasira preko društvenih mreža, nemaju nikakve veze sa sportom, već nose političku poruku, a to je da Amerikanci mrze sve pravoslavce i da jedva čekaju da vide poraz moćne ruske imperije, međutim hrabra i neizvesna borba Rusa im je donela moralnu pobedu i simpatije publike širom sveta, a potez Klintonove je opet pokazao zašto je ova porodica politički mrtva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading