(FOTO) GLUPOST GODINE: Hrvati pružali podršku reprezentaciji, pa zapalili ostrvo!?

Autor: Tanjug

Sport

07.07.2018

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na hrvatskom ostrvu Galešnjak, poznatom što ima oblik srca, izbio je požar nakon što je na njega stiglo oko 100 osoba sa bakljama s ciljem da pruži podršku nacionalnoj selekciji uoči četvrtfinalne utakmice Svetskog prvenstva izmedu Rusije i Hrvatske.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Javna vatrogasna stanica Zadar potvrdila je da se u trenutku izbijanja požara na ostrvu nalazilo oko 100 ljudi koji su uspešno evakuisani, prenosi portal morski.hr.

U zadarskoj policiji naveli su da je požar brzo ugašen.

- U toku je identifikacija odgovornih osoba koji su poznati policiji, ali i svih koji su bili učesnici ovog događaja i slučaj je u obradi. Naglašavam da se radi o maloj opožarenoj površini, svega 30 sa 100 metara i srećom niko nije povređen - rečeno je u policiji.

 

 


Kako se navodi, navijači su na ostrvo došli na poziv jedne grupe na Fejsbuku, a radi davanja podrške hrvatskoj fudbalskoj reprezentaciji.

- Neverovatno ali istinito, neko je pozvao više od sto osoba da drži upaljene baklje do kraja na ostrvu obraslom šumom. U sezoni požara! Prava je sreća da su učesnici ovog događaja evakuisani na vreme i da niko nije stradao - piše portal.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading