IZBACILI SMO SRBE, SAD ĆE MAŽIĆ DA NAS VRATI KUĆI

Autor:

Sport

06.07.2018

05:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok fudbalski svet nestrpljivo priželjkuje večerašnji sudar Brazila i Belgije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u Rusiji (20.00, RTS1), navijači "karioka" osuli su drvlje i kamenje na račun FIFA zbog odluke da glavni arbitar bude Milorad Mažić. Razlog?! Nejmar i drugovi ispratili su Srbe kući s Mundijala, pa se sada armija brazilskih navijača plaši Mažićeve osvete, stavljajući u drugi plan dvoboj majstora fudbala - Nejmara, Kutinja i Žesusa s jedne, odnosno Azara, Lukakua i Mertensa s druge.

Milorad Mažić

RAT S FIFA

"Zar da nam sudi Srbin?! Brazil je eliminisao Srbiju, sada će srpski arbitar eliminisati Brazil. Ceo turnir je borba FIFA protiv Brazila. Biće pravo čudo ako budemo prvaci", razvili su kompletnu teoriju zavere navijači "selesaa".

Ništa manje uplašeni nisu bili ni novinari brazilskog Oglobo. Naime, oni su u tekstu objavljenom na svom portalu apostrofirali da Mažić u finalu Lige šampiona nije sankcionisao žutim kartonom Ramosovo udaranje i povređivanje Salaha, dodajući da je bio oštro kritikovan na prethodnom Mundijalu posle mečeva Portugal - Nemačka, odnosno Argentina - Iran.

"Načinio je nekoliko ozbiljnih grešaka. Pa gde on, od svih sudija, da nam bude protiv Belgije", pitaju se brazilski novinari.

Nisu zaboravili ni meč Kolumbije i Senegala kada je naš najbolji arbitar posle konsultovanja VAR tehnologije poništio odluku da dosudi penal za afričku selekciju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nejmar

BELGIJANCI SLAVE

S druge strane, Belgijanci, koji su među osam najboljih stigli posle senzacionalnog preokreta protiv Japana (gubili 2:0, pobedili 3:2), primenili su drugu taktiku, klanjajući se Miloradu Mažiću, uz konstataciju da je Srbin bio najgori na SP u Brazilu pre četiri godine, ali da je sada, bez dileme, svetski broj jedan.

Srpskih "orlova" nažalost više nema u bratskoj nam Rusiji, ali smo ubeđeni da će Mažić biti na visini zadatka u vrućem derbiju četvrtfinala Mundijala, te da će zapušiti usta Brazilcima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading