Mbape nas vodi u polufinale

Autor:

Sport

05.07.2018

21:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U senci dvoboja Brazila i Belgije našao se prvi četvrtfinalni meč Francuska - Urugvaj, koji je na programu danas od 16 časova u Nižnjem Novgorodu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kilijan Mbape

"Trikolori" su na krilima tinejdžera Kilijana Mbapea (19) eliminisali Argentinu, dok su Urusi bili bolji od Portugala. Iako su Francuzi pokazali neverovatan napadački potencijal i dali čak četiri gola Mesiju i družini, danas ne treba očekivati golove. Na prethodnih pet međusobnih mečeva ovih rivala pao je samo jedan gol, a pokazana su dva crvena kartona. Ipak, to ne brine Bleza Matuidija, koji se usudio da prognozira kako će njegov tim proći do polufinala.

- Mbape drži ključeve polufinala. Neverovatan je, to što on radi na treningu i na utakmici je prava magija na tako malom prostoru. Biće pravi i protiv Urugvaja - ispalio je Matuidi.

Što se Urugvaja tiče, Edison Kavani nije u potpunosti zalečio povredu lista. Meč će početi s klupe, očekuje se da uđe poslednjih 20 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading