Kolumbijski navijači besni: MRTVI STE ZA NAS, NE VRAĆAJTE SE KUĆI!

Autor:

Sport

04.07.2018

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolumbija je na nesrećan način ispala u osmini finala Svetskog prvenstva od Engleske nakon penala, a navijači iz ove zemlje ne mogu da se pomire sa ovakvim raspletom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolumbijske igrače tek očekuje muka po povratku kući

Oni su razapeli pojedine igrače na stub srama, a nekima od njih su čak pretili i ubistvom! "Ne vraćajte se kući... Mrtvi ste! Bolje da se sami ubijete...", samo su neke od pretnji sa društvenih mreža nakon poraza od Engleske, a fanovi su se posebno obrušili na Uribea i Baku, koji nisu realizovali penale.

Slične pretnje bile su upućene i Karlosu Sančezu, koji je dobio crveni karton protiv Japana.  Policija ih je shvatila maksimalno ozbiljno, jer niko ne želi da se ponovi slučaj iz 1994. godine.

Tada je Andres Eskobar dobijao slične pretnje koje policija nije toliko ozbiljno shvatila, a navijači su ga ubili jer je postigao autogol na susretu protiv SAD!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading