Milošević: Pričaćemo o Krstajiću, SMS nije glumio zvezdu!

Autor: Večernje novosti

Sport

04.07.2018

07:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik FSS-a Savo Milošević je u razgovoru za "Večernje novosti" istakao da će se za dve do tri nedelje razgovarati opširnije o sudbini selektora Mladena Krstajića na klupi fudbalske reprezentacije.

RepublikaFoto: fss.rs
Milošević: Sergej je pre Rusije odigrao samo cela dva poluvremena za A tim

"Orlovi" su grupnu fazu završili sa tri boda (pobeda protiv Kostarike i porazi od Švajcarske i Brazila), a prava analiza učinka tek treba da usledi.

- Zasada nema priče o Krstajiću. Prvo da se uradi ozbiljna analiza. Razumem da ovo pitanje danas najviše zanima vas novinare, pa i navijače u Srbiji, ali ćemo hladnih glava da razgovaramo i o tome. Za dve do tri nedelje ćemo znati i to - rekao je Milošević za "Novosti".

Milošević je prokomentarisao i nastupe Sergeja Milinković-Savića na Mundijalu, koji je bio pod posebnom lupom javnosti.

- Ne bih da se mešam u posao selektora Srbije, jer to je direktno pitanje za selektora. Ali, da li ste iz usta ikoga iz FSS čuli neku sličnu priču o Sergeju pre Mundijala? Niste! Sergej je pre Rusije odigrao samo cela dva poluvremena za A, tim i bilo je neozbiljno od nekoga kome je sa toliko godina glava puna svih priča o milionskim transferima, da na terenu možda pokaže sav svoj talenat. Stavite se u njegovu poziciju... Ono što sam ja za 18 dana u Rusiji video, Sergej nije glumio zvezdu, nije lebdeo u oblacima. Nisam njegov advokat, ali dajte da sačuvamo na pravi način Sergeja i njegove vršnjake koji tek dolaze i koji su sigurno budućnost reprezentacije - zaključio je Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading