Japanci pojeli srećnu hobotnicu, pa ispali sa SP

Autor:

Sport

03.07.2018

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Japana eliminisana je u osmini finala SP u Rusiji, pošto je izgubila od Belgije 3:2, ali lokalni mediji prenose jednu zanimljivu priču o hobotnici Rabio, koja je pogađala rezultate.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Tuga japanskih fudbalera posle poraza od Belgije

Jedan japanski ribar iz grada Obira na Hokaidu ulovio je veliku hobotnicu na dan meča Japan - Kolumbija. On je potom odlučio da životinja prognozira rezultat ovog meča. 

Hobotnica je između tri kutije, pobeda, poraz i nerešeno, predvidela pobedu. Ova životinja je potom predvidela remi sa Senegalom i poraz od Poljske.

Međutim, ribar Kimio Abe odlučio je da proda hobotnicu na pijaci uoči meča sa Belgijom u osmini finala SP. Hobotnica je završila na jelovniku, a Japan je izgubio 3:2.

- Rabio je završio na pijaci, ali za sledeća predviđanja koristiću novu hobotnicu. Nadam se da će Rabio junior da bude isto tako precizan - rekao je ribar Kimio Abe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading